Woningcorporatie Woongoed Zeist en Wocozon

Zonnestroom is niet alleen duurzaam, het levert ook een flinke besparing
in de portemonnee op.
Aangezien het voor huurders zelf veelal een te grote investering is, heeft Woongoed Zeist de financiering voor haar huurders geregeld. Zodoende kunnen zij tóch van zonnestroom profiteren. Zij werkt daarvoor samen met Wocozon: een organisatie zonder winstoogmerk met als doel huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. 

Hoe het werkt

Als huurder van Woongoed Zeist kunt u zonnepanelen op het dak van uw woning of appartementencomplex krijgen indien blijkt dat uw woning daarvoor geschikt is. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
U betaalt een vast bedrag per paneel per maand. Dat is gunstig, want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw elektraleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Voor de zonnestroom betaalt u maandelijks een vast bedrag per paneel. Dat bedrag is stukken lager dan de kostenbesparing die de panelen opleveren. Het voorschot bij uw energiebedrijf kan dan ook omlaag, zo bespaart u direct.

Woongoed Zeist en Wocozon

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom.
Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag. Daarna kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen u dagelijks opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Woongoed Zeist www.woongoedzeist.nl.

Aanmelden

Zonnepanelen

Aanmeldformulier

Na uw aanmelding

U ontvangt na uw aanmelding een vrijblijvend en persoonlijk aanbod voor zonnepanelen.. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Ook ziet u wat het effect is op uw energierekening. U bespaart gegarandeerd altijd!

Uw gegevens

Uw gegevens zullen alleen voor communicatie met u dienen en niet aan derden gegeven of verkocht worden. Hiermee zijn uw gegevens in goede handen. We zullen er alles aan doen wat binnen ons vermogen ligt om uw gegevens te beschermen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Alle vragen over

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1