Woningbouwvereniging Arcade en Wocozon

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook Arcade wil graag een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. De woningen van Arcade worden bij grootonderhoud zo energiezuinig mogelijk gemaakt en bij nieuwbouwwoningen worden o.a. zonnepanelen toegepast. Op deze wijze probeert Arcade de CO2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen. Arcade is inmiddels een proefproject gestart met zonnepanelen op de daken van bestaande eengezinswoningen in Westland. 

Proefproject met zonnepanelen

In het tweede kwartaal van dit jaar start Arcade met een proefproject met zonnepanelen op de daken van bestaande eengezinswoningen in Westland. Met die proef wil zij ervaringen opdoen om in de toekomst vaker energiebesparende maatregelen te nemen. De proef is voorbehouden aan een geselecteerd aantal eengezinswoningen in Westland.

Eerste woningen geselecteerd

Onder toeziend oog van de notaris zijn via loting twee woonrijen geselecteerd om deel te nemen aan het proefproject zonnepanelen. Er was veel belangstelling bij huurders voor zonnepanelen. Ruim 350 van de 900 aangeschreven huurders uit Westland meldden zich aan voor het proefproject. Meerdere complete woonrijen in verschillende kernen van Westland kwamen in aanmerking voor de loting. In totaal zijn er 18 woningen die als eerste kunnen starten met het proefproject zonnepanelen.

Arcade en Wocozon

Voor het plaatsen van zonnepanelen werkt Arcade samen met Wocozon. Voor nadere informatie over dit proefproject kunt u contact opnemen met Arcade www.arcadewonen.nl/proefproject-zonnepanelen/ of terecht bij Wocozon T. 085 744 10 58.

Aanmelden

Zonnepanelen

Aanmeldformulier

Na uw aanmelding

U ontvangt na uw aanmelding een vrijblijvend en persoonlijk aanbod voor zonnepanelen.. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Ook ziet u wat het effect is op uw energierekening. U bespaart gegarandeerd altijd!

Uw gegevens

Uw gegevens zullen alleen voor communicatie met u dienen en niet aan derden gegeven of verkocht worden. Hiermee zijn uw gegevens in goede handen. We zullen er alles aan doen wat binnen ons vermogen ligt om uw gegevens te beschermen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Alle vragen over

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1