Woningcorporatie Mitros en Wocozon


Mitros streeft ernaar om haar huurders prettig te laten wonen in een gezonde omgeving.
Ook vinden zij het belangrijk dat de energielasten van haar huurders niet te hoog zijn. Daarvoor heeft zij voor u als huurder een interessant aanbod met zonnepanelen, waarbij u de zonnepanelen niet zelf hoeft te kopen en slechts betaald voor de opgewekte zonnestroom.
Om dit te realiseren werkt zij nauw samen met Wocozon, een stichting zonder winstdoelstelling met als maatschappelijk doel om huurders zoveel mogelijk te laten profiteren van zonnestroom.

 

 

Hoe werkt het

Als huurder van Mitros krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning of appartementencomplex. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u daadwerkelijk gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw elektraleverancier. Bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier.

Persoonlijk aanbod

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woningcorporatie betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd!

 

Simpel en zó geregeld

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Wocozon verzorgt het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Mitros zelf www.mitros.nl

Aanmelden

Zonnepanelen

Aanmeldformulier

Na uw aanmelding

U ontvangt na uw aanmelding voor een vrijblijvende offerte een bevestigings email van ons.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Alle vragen over

Antwoord 1.

Antwoord 2.

Antwoord 3.

Antwoord 4.

Antwoord 1.

Antwoord 2

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1