Woningcorporatie SallandWonen en Wocozon

Volgens SallandWonen gaat duurzaam en betaalbaar wonen hand in hand, waarbij energiebesparing een belangrijk aspect. Deze energiebesparing leidt in belangrijke mate tot een verlaging van de woonlasten voor de huurders.
SallandWonen streeft ernaar om al haar geschikte woningen te voorzien van zonnepanelen. Zij werkt daarvoor samen met Wocozon: een organisatie zonder winstoogmerk met als doel huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. 

Hoe het werkt

Als huurder van SallandWonen krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning of appartementencomplex. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u daadwerkelijk gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw elektraleverancier. Bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Deze hoeft u dan ook niet meer af te nemen via uw energieleverancier. En bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier. Voor de zonnestroom betaalt u een voorschot aan uw woningcorporatie. Het voorschot bij uw energiebedrijf kan direct omlaag, zo bespaart u direct.

SallandWonen en Wocozon

Het plaatsen van de zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast door Wocozon is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag.
Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van SallandWonen www.sallandwonen.nl.

Aanmelden

Zonnepanelen

Aanmeldformulier

Na uw aanmelding

U ontvangt na uw aanmelding een vrijblijvend en persoonlijk aanbod voor zonnepanelen.. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Ook ziet u wat het effect is op uw energierekening. U bespaart gegarandeerd altijd!

Uw gegevens

Uw gegevens zullen alleen voor communicatie met u dienen en niet aan derden gegeven of verkocht worden. Hiermee zijn uw gegevens in goede handen. We zullen er alles aan doen wat binnen ons vermogen ligt om uw gegevens te beschermen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Alle vragen over

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1