Woningcorporatie Thús Wonen en Wocozon

Thús Wonen vindt het belangrijk dat u prettig kunt wonen in een betaalbare huurwoning. Wij willen ervoor zorgen dat de energielasten van onze huurders niet te hoog zijn. Daarom werken wij samen met Wocozon, een stichting die huurders wil laten profiteren van zonnestroom. Samen met Wocozon doen wij u graag een aanbod om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Zonder aanschafkosten. Zo bespaart u flink op uw stroomkosten en levert u direct een bijdrage aan een beter milieu.

Hoe het werkt

• U krijgt zonnepanelen op het dak van uw woning. Deze zonnepanelen zetten daglicht om in zonnestroom.
• De zonnepanelen gaan het grootste gedeelte van uw stroomverbruik opwekken.
• Het onderhoud van de installatie wordt verzorgd en betaald door Thús Wonen, u hoeft er niets aan te doen.
• U heeft geen verplichtingen als u verhuist naar een andere woning!

Persoonlijk aanbod

Als uw woning in aanmerking komt voor zonnepanelen, ontvangt u een persoonlijk aanbod. In dit aanbod ziet u hoeveel panelen wij kunnen plaatsen, hoeveel stroom u daarmee opwekt en wat het effect zal zijn op uw stroomkosten. U betaalt alleen het vaste bedrag per paneel aan Thús Wonen, dit gebeurt via de servicekosten die samen met de huur in rekening worden gebracht.

Hoe kan Thús Wonen u dit goede aanbod doen

Thús Wonen kan als sociale verhuurder de zonnepanelen over een langere periode afschrijven dan de eigenaar van een koopwoning. Ook koopt Thús Wonen veel zonnepanelen in en kan daarom een goede prijs bedingen. Daardoor kunnen wij u bij plaatsing van de zonnepanelen meteen een groter voordeel bieden dan het voordeel dat de eigenaar van een koopwoning heeft.

Opbrengst en inzicht

U kunt zelf online zien hoeveel stroom uw installatie opwekt. Dit kan via uw computer, uw tablet en uw telefoon. Uiteraard kunt u de opbrengst ook op de installatie aflezen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw eigen opwekking. Deze service wordt u kosteloos aangeboden.

Het plaatsen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe, zonder rommel. Het plaatsen van zonnepanelen kost maximaal een halve dag. Zo kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Simpel en snel.

Monitoring

Wocozon monitort en bewaakt de juiste werking van de installatie. U hoeft hiervoor niets te doen. De installatie heeft een eigen internetverbinding. Mocht er ooit een probleem zijn met de installatie, dan lossen wij dit op. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar. Geen gedoe, geen zorgen. Wij regelen het.

Aanmelden

Zonnepanelen

Aanmeldformulier

Stap 1


Stap 2


Stap 3U zit nergens aan vast u ontvangt alleen informatie

Na uw aanmelding

U ontvangt na uw aanmelding een vrijblijvend en persoonlijk aanbod voor zonnepanelen.. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Ook ziet u wat het effect is op uw energierekening. U bespaart gegarandeerd altijd!

Uw gegevens

Uw gegevens zullen alleen voor communicatie met u dienen en niet aan derden gegeven of verkocht worden. Hiermee zijn uw gegevens in goede handen. We zullen er alles aan doen wat binnen ons vermogen ligt om uw gegevens te beschermen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Alle vragen over

Antwoord 1

Antwoord 1

Antwoord 1