Verduurzamen als woningcorporatie? Kies voor Wocozon

Wij weten alles over zonnepanelen en woningcorporaties

Onze naam is niet voor niets een combinatie van zonnepanelen en woningcorporatie. Als stichting zonder winstoogmerk zijn wij actief waar deze twee samenkomen. Onze doelen? Lagere woonlasten voor uw huurders, en goede hulp voor woningcorporaties bij verduurzaming.

Dit doen we met zonnepanelen op uw huurwoningen, zonder te investeren. Dat wil zeggen: u als woningcorporatie investeert niet, en ook uw huurders niet. Dat doen wij. Net als de rest: communicatie met huurders, montage, onderhoud en klantenservice. Het is bij ons in goede handen.

Specialist in zonnepanelen bij woningcorporaties

  • Wocozon is de grootste partij als het gaat om zonnepanelen bij woningcorporaties;
  • Omdat we geen winstoogmerk hebben, ligt onze prioriteit bij woningcorporaties en hun huurders;
  • Er kozen al meer dan 40 woningcorporaties voor verduurzaming met Wocozon;
  • Wij financierden 80% van de zonnepanelen voor woningcorporaties zelf, dus kunt u vertrouwen op kwaliteit.

Geen zorgen, wij regelen echt alles

Niet alleen om het u makkelijker te maken, maar ook omdat we dan meer controle hebben over de kwaliteit, van het begin tot het eind. Dit regelen wij allemaal:

Inkoopproces
We importeren zelf alle zonnepanelen voor onze woningcorporaties. Net als de omvormers, montagematerialen en meters. Zo garanderen we de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Klantproces
De complete communicatie met uw huurders. Vanaf de eerste brief tot de bewonersavonden en de 24/7 klantenservice.

Levering en montage
We bekijken en beoordelen woningen, monteren de zonnepanelen en melden systemen aan. Het is zó geregeld. Snel, goed en netjes.

Monitoring en beheer
Een op maat gemaakt online platform maakt het mogelijk om alle installaties te monitoren op montage, prestatie, klantcontact en financiële indicatoren.

Bewoners aan het woord

Zonnepanelen in Barendrecht

Wilt u ook zonnepanelen voor uw huurders?

Dat is een fijne win-win situatie. Uw verduurzamingsvraagstuk is in goede handen en uw huurders krijgen zonnepanelen zonder investeren en houden er elk jaar geld aan over. De vermindering van CO2 komt er als bonus nog bovenop. Samen levert u een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Dat voelt goed, voor allebei. En wij kunnen het weten. Als specialist in zonnepanelen voor woningcorporaties houden we om deze reden zoveel van ons werk.

Wij werken alleen voor woningcorporaties en weten daarom als geen ander hoe we het beste omgaan met uw huurders. Dit specifiek gekozen specialisme zorgt voor focus waar het belangrijk is.

Meer over Wocozon
  • Hoogste conversie
    Onze mensen kiezen bewust deze baan. Ze hebben passie voor duurzaamheid en dat merkt uw huurder. Zo enthousiasmeren ze huurders en leggen ze alles met respect en veel geduld uit. Dat is terug te zien in het deelnemerspercentage aan de projecten.
  • Ervaren customer service
    Na plaatsing is ons werk niet af. Tevreden huurders is uw en dus onze prioriteit. Daarom kunnen ze 24/7 bij onze klantenservice terecht. Met een persoonlijke benadering krijgt iedereen de service en informatie die ze nodig hebben. Zonder tijdsdruk, scripts of eindeloze keuzemenu’s.

Laat uw huurders óók besparen met zonnepanelen,
op een makkelijke manier.

Neem contact op voor meer informatie