Verduurzamen als woningcorporatie? Kies voor Wocozon

Wij weten alles over zonnepanelen en woningcorporaties

Onze naam is niet voor niets een combinatie van zonnepanelen en woningcorporatie. Als stichting zonder winstoogmerk zijn wij actief waar deze twee samenkomen. Onze doelen? Lagere woonlasten voor uw huurders, en goede hulp voor woningcorporaties bij verduurzaming.
Dit doen we met zonnepanelen op huurwoningen. U kunt hiervoor gebruikmaken van de inkoopkracht van Wocozon. Of wij zorgen voor de financiering. Dat is handig als u tempo wilt maken of omdat u uw middelen nodig heeft voor andere verduurzaming. Financiën zijn daarmee dus geen belemmering voor de uitrol van zonnepanelen. Ook dat doen wij.

Specialist in zonnepanelen bij woningcorporaties

  • Wocozon is de grootste partij als het gaat om zonnepanelen bij woningcorporaties;
  • Omdat we geen winstoogmerk hebben, ligt onze prioriteit bij woningcorporaties en hun huurders;
  • Er kozen al meer dan 40 woningcorporaties voor verduurzaming met Wocozon;
  • Wij financieren 50% van de zonnepanelen voor woningcorporaties zelf.

Financiering hoeft geen belemmering te zijn
U kunt als woningcorporatie investeren in de zonnepanelen en de inkoopkracht van Wocozon benutten. Een andere mogelijkheid is kiezen voor financieren door Wocozon, zodat u tempo kunt maken en uw middelen kunt benutten voor andere verduurzamingsprojecten. Financiering hoeft dus geen belemmering te zijn voor de uitrol van zonnepanelen voor uw bewoners.

Geen zorgen, wij regelen echt alles

Het enige wat u hoeft te doen is aansluiten bij Wocozon en de afspraken met Wocozon afstemmen. Daarna regelen wij alles. Niet alleen om het u makkelijker te maken, maar ook omdat we dan meer controle hebben over de kwaliteit van het begin tot het eind. Aanbesteden is dus ook niet nodig. Sterker nog: zonnepanelen zijn complexe producten en lenen zich niet om aan te besteden. Dit regelen wij allemaal:

Inkoopproces
We hebben langetermijncontracten met onze leveranciers. Dat biedt zekerheid en betrouwbaarheid. De materialen zijn beschikbaar als we ze nodig hebben.

Klantproces
We verzorgen de complete communicatie met uw huurders. Vanaf de eerste brief tot de bewonersavonden en de 24/7 klantenservice.

Financiering
Wij bieden de mogelijkheid om te profiteren van onze gezamenlijke inkoopkracht. Wocozon is als het ware een inkoopcollectief voor alle aangesloten woningcorporaties. Of u kunt kiezen voor financiering door Wocozon; u hoeft dan zelf niets te investeren.

Levering en montage
We bekijken en beoordelen woningen, monteren de zonnepanelen en melden systemen aan. Het is zó geregeld. Snel, goed en netjes.

Monitoring en beheer
Een op maat gemaakt online platform maakt het mogelijk om alle installaties te monitoren op montage, prestatie, klantcontact en financiële indicatoren.

 

Bewoners aan het woord

Wat is de kracht van Wocozon?

Wilt u ook zonnepanelen voor uw huurders?

Dat is een fijne win-win situatie. Uw verduurzamingsvraagstuk is in goede handen en uw huurders krijgen zonnepanelen zonder investeren en houden er elk jaar geld aan over. De vermindering van CO2 komt er als bonus nog bovenop. Samen levert u een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Dat voelt goed, voor allebei. En wij kunnen het weten. Als specialist in zonnepanelen voor woningcorporaties houden we om deze reden zoveel van ons werk.

Wij werken alleen voor woningcorporaties en weten daarom als geen ander hoe we het beste omgaan met uw huurders. Dit specifiek gekozen specialisme zorgt voor focus waar het belangrijk is.

Meer over Wocozon
  • Hoogste conversie
    Onze mensen kiezen bewust deze baan. Ze hebben passie voor duurzaamheid en dat merkt uw huurder. Zo enthousiasmeren ze huurders en leggen ze alles met respect en veel geduld uit. Dat is terug te zien in het deelnemerspercentage aan de projecten.
  • Ervaren customer service
    Na plaatsing is ons werk niet af. Tevreden huurders is uw en dus onze prioriteit. Daarom kunnen ze 24/7 bij onze klantenservice terecht. Met een persoonlijke benadering krijgt iedereen de service en informatie die ze nodig hebben. Zonder tijdsdruk, scripts of eindeloze keuzemenu’s.

Laat uw huurders óók besparen met zonnepanelen,
op een makkelijke manier.

Neem contact op voor meer informatie

Deze woningcorporaties doen al mee

Wocozon woningcorporatiepartners