Wees slim en laat ook uw huurders profiteren van de zon


Wocozon geeft energie aan uw huurders!

Duurzame opwekking en betaalbaarheid voor uw huurders realiseren via zonnepanelen, een extra labelstap voor uw woningen, 100% gefinancierd door Wocozon of indien gewenst door u zelf gefinancierd en bovendien medezeggenschap voor u als corporatie bij Stichting Wocozon. Dat is in het kort onze doelstelling, die we graag met u willen delen!

Inmiddels is Wocozon dé grootse partner van de woningcorporaties met reeds 34 aangesloten corporaties die voor ons hebben gekozen.

Als we willen dat iedereen een bewuste keuze voor groene energie maakt, dan moet dit ook voor iedereen eenvoudig zijn. Wocozon is dé specialist in het plaatsen van zonnepanelen op huurwoningen. Samen met woningcorporaties maken wij de voordelen van zonnepanelen ook toegankelijk en betaalbaar voor huurders. Wocozon regelt de zonnepanelen waarna de huurder direct profiteert van voordelige zonnestroom. Zodoende kan iedereen meedoen en maken we heel Nederland nog groener.

Duurzaam, transparant en sociaal.
Wocozon begrijpt het als geen ander dat u als woningcorporatie behoefte heeft aan een sociale en transparante aanpak teneinde uw duurzaamheidsdoelstellingen te kunnen verwezenlijken. Juist om die reden hebben wij dit eenvoudige en unieke concept voor u ontwikkeld. Wocozon schaft zonnestroominstallaties voor u als woningcorporatie aan en legt deze op de daken van uw huurwoningen. Dat kan voor eengezinswoningen, maar ook voor de lage hoogbouw door onze unieke Powershare technologie.

Werkt u ook aan een groenere toekomst en wilt ook u uw huurders een stukje energiebesparing bieden?
Wocozon gaat graag met u in gesprek om u hierover alles te vertellen.

Bel of mail ons gerust op T. 085 744 10 58 of
E. info@wocozon.nl