Arcade wonen logo met zonnepanelen via Wocozon Utrecht
Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook Arcade wil graag een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. De woningen van Arcade worden bij grootonderhoud zo energiezuinig mogelijk gemaakt en bij nieuwbouwwoningen worden o.a. zonnepanelen toegepast. Op deze wijze probeert Arcade de CO2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen. Arcade is inmiddels een proefproject gestart met zonnepanelen op de daken van bestaande eengezinswoningen in Westland.

Proefproject met zonnepanelen

In 2019 start Arcade met een proefproject met zonnepanelen op de daken van bestaande eengezinswoningen in Westland. Met die proef wil zij ervaringen opdoen om in de toekomst vaker energiebesparende maatregelen te nemen. De proef is voorbehouden aan een geselecteerd aantal eengezinswoningen in Westland.

Eerste woningen geselecteerd

Onder toeziend oog van de notaris zijn via loting twee woonrijen geselecteerd om deel te nemen aan het proefproject zonnepanelen. Er was veel belangstelling bij huurders voor zonnepanelen. Ruim 350 van de 900 aangeschreven huurders uit Westland meldden zich aan voor het proefproject. Meerdere complete woonrijen in verschillende kernen van Westland kwamen in aanmerking voor de loting. In totaal zijn er 18 woningen die als eerste kunnen starten met het proefproject zonnepanelen.

Arcade en Wocozon

Voor het plaatsen van zonnepanelen werkt Arcade samen met Wocozon. Voor nadere informatie over dit proefproject kunt u contact opnemen met Arcade www.arcadewonen.nl/proefproject-zonnepanelen/ of terecht bij Wocozon T. 085 744 10 58.

Meest gestelde vragen