Woningbouwvereniging Heerjansdam is een instelling die als opdracht heeft zich in te zetten voor de volkshuisvesting. De vereniging respecteert daarbij de regels die hiervoor door de overheid zijn gesteld omtrent wonen, duurzaamheid en betaalbaarheid. De missie van Woningbouwvereniging Heerjansdam is om betaalbare, sobere maar goed onderhouden woningen aan te bieden aan de doelgroep in Heerjansdam, waarbij zoveel mogelijk huishoudens zelf schone stroom mogen opwekken via de zon. Hierbij richt Woningbouwvereniging Heerjansdam zich primair op huishoudens met lagere inkomens. Ze doen dit vanuit een sterke sociale betrokkenheid met de huurders, hun directe leefomgeving, de kern Heerjansdam en waardering voor het milieu.

Als huurder van Woningbouwvereniging Heerjansdam krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Uw voordeel: zonnestroom is gemiddeld 20% goedkoper dan stroom van uw energieleverancier.

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woonstichting betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd! Bent u het eens met het aantrekkelijk aanbod? Stuur het formulier getekend terug, wij plannen een afspraak voor installatie van de zonnepanelen.

Wocozon verzorgt de installatie, het onderhoud en de monitoring van de zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel.
Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen zonnestroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Woningbouwvereniging Heerjansdam.

Meest gestelde vragen