Corona | Zo gaat Wocozon om met corona.

Ervaringen van Wocozon klanten

Voordat u kiest voor een zonnestroom installatie van Wocozon wilt u weten wat anderen over ons zeggen. Dat begrijpen wij heel goed. U wilt een bedrijf dat u kan vertrouwen. Dat groen en duurzaam is en niet alleen met vandaag bezig is maar ook op de lange termijn denkt. Dat niet het eigen belang, maar uw belang centraal stelt.

Een stichting zonder winstdoelstelling

Wocozon is een stichting zonder winstdoelstelling en heeft als doel het zorgen voor lagere energielasten voor huurders van sociale huurwoningen. Om dit te bereiken werkt Wocozon samen met (publieke) financiers als Bank Nederlandse Gemeenten, lokale energiefondsen. Al 9.500 woningen zijn voorzien van zonnepanelen installaties samen met 30 Woningcorporaties.

Ervaringen en reviews van bewoners van sociale huurwoningen over hun zonnepanelen

Ervaring met Wocozon zonnestroom

“Nette snelle service van de medewerkers van de klantenservice bij een vraag over mijn zonnepanelen. De medewerkers aan de lijn weten waar ze over praten en kunnen direct zelf helpen.”

Waardering klanten

Sander & Patricia Uitenbroek uit Raalte

Ervaring met Wocozon zonnestroom

“Makkelijk, geen gedoe en alleen maar voordeel. M’n stroomrekening is toch blijvend met 145 euro jaarlijks naar beneden gegaan. Fijn om helemaal duurzaam te kunnen zijn zonder kosten.”

Waardering klanten

Jannie Van den Stoep uit Zaandam

Ervaring met Wocozon zonnestroom

“Slimme win win situatie. De zonnepanelen zijn soepel in een ochtend geïnstalleerd. Ik volg nu dagelijks mijn opwekking, echt heel leuk om te zien hoe de zon z’n werk doet en ik geld over houd voor andere leuke dingen.”

Waardering klanten

Robert Dobbelsteen uit Hoek van Holland

Voordelige stroomrekening

De betaalbaarheid van uw energierekening staat bij Wocozon centraal. U betaalt dan ook niets voor de zonnepanelen, slechts voor de opgewekte zonnestroom. U bespaart circa 20% korting op uw huidige stroomrekening.

Geen rompslomp en gedoe

Wocozon regelt alles. Het plaatsen en aansluiten van uw zonnepanelen regelen de professionele installateurs van Wocozon eenvoudigweg voor u, zo kunt u direct profiteren van uw eigen groene stroom.

Ik ben geïnteresseerd

Bewoners aan het woord

Ervaren zonnestroom gebruikers

Uit onafhankelijke beoordelingen vanuit enquêtes, raadt 84% van de huurders ons aan.

Deze bewoners gingen u voor!

 

Reactie van bewoner over de installatiewerkzaamheden van Wocozon

“Een compliment voor de heren die hier de installatie hebben aangebracht.
Die hebben keurig gewerkt. Netjes en accuraat, heel tevreden mee.”