Wocozon ervaringen

Wocozon ervaringen:
dit zeggen onze klanten

Voordat u kiest voor een zonnestroominstallatie van Wocozon wilt u weten wat anderen over ons zeggen. Wij geven u groot gelijk. De klanten die een Wocozon review achterlieten plaatsten we op deze pagina om u een indruk te geven van wat onze klanten van ons vinden. Van onze service, kwaliteit en natuurlijk de resultaten die wij u beloven. Zijn deze bewoners goed geholpen en echt omlaaggegaan in stroomkosten? Lees de ervaringen en bekijk de filmpjes hieronder.

Een stichting zonder winstdoelstelling

Wocozon is een stichting zonder winstoogmerk. Het verlagen van uw energierekening is ons belangrijkste doel. Om dit te bereiken werken wij samen met (publieke) financiers als Bank Nederlandse Gemeenten en lokale energiefondsen. De Wocozon ervaringen die u hieronder kunt lezen zijn van enkele van de duizenden klanten die u voorgingen. Wilt u ons ook laten weten wat u van ons vindt? Fijn! Via de link kunt u een Wocozon review achterlaten.

Wocozon review: zonnepanelen op sociale huurwoningen

“Nette snelle service van de medewerkers van de klantenservice bij een vraag over mijn zonnepanelen. De medewerkers aan de lijn weten waar ze over praten en kunnen direct zelf helpen.”

Waardering klanten

Sander & Patricia Uitenbroek uit Amstelveen

“Makkelijk, geen gedoe en alleen maar voordeel. M’n stroomrekening is toch blijvend met 145 euro jaarlijks naar beneden gegaan. Fijn om helemaal duurzaam te kunnen zijn zonder kosten.”

Waardering klanten

Jannie Van den Stoep uit Zaandam

“Mijn Wocozon ervaring is goed. Het is een slimme win-win-situatie. De zonnepanelen zijn soepel in een ochtend geïnstalleerd. Ik volg nu dagelijks mijn opbrengst, echt heel leuk om te zien hoe de zon z’n werk doet en ik geld over houd voor andere leuke dingen.”

Waardering klanten

Robert Dobbelsteen uit Hoek van Holland

Het meest genoemde voordeel in een Wocozon review?

“Het kost weinig moeite en ik betaal minder aan stroom.” “Snel geregeld en flink besparen.” “Energierekening is lager, en alles is goed geregeld.” Dat zijn de belangrijkste voordelen die we steeds terugzien in de Wocozon ervaringen en reviews van tevreden bewoners. De zonnepanelen kosten u niets. De installatie regelen wij. U hoeft alleen de deur open te doen. Binnen een halve dag is de installatie al voor u aan het werk en kijkt u uit naar een lagere stroomrekening. Laat die zon maar schijnen.

Geen gedoe, wij regelen alles.

Alle informatie komt vanzelf door uw brievenbus. Wij zitten klaar om meer uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Kiest u vervolgens om het contract op de gemakkelijkste manier mogelijk ondertekend aan ons terug te sturen, gaan wij direct aan de slag. We nemen contact op voor een afspraak en plaatsen uw eigen zonnestroominstallatie. U kunt rekenen op gecertificeerde monteurs die netjes en snel werken.

Bewoners vertellen zelf over hun ervaring met Wocozon

Deze bewoners waren vaak sceptisch in het begin. “Ver van mijn bed” en “duur in aanschaf” waren de eerste reacties. Na meer informatie en het praten met anderen die al Wocozon ervaringen opdeden, durfden ze de stap te maken. Er volgde een nette service bij het plaatsen van de installatie. En daarna zagen ze met eigen ogen dat de cijfertjes op de meter omlaaggingen. In ‘mijn zonnepanelen’ keken sommige bewoners elke dag naar de opbrengst van de dag ervoor. Na een tijdje wordt het normaal. En dat is het mooie. Uw stroomverbruik blijft hetzelfde, toch hoeft u minder te betalen.

Bewoners aan het woord

Ervaren zonnestroom gebruikers

Het resultaat van onafhankelijke enquêtes: 84% van de Wocozon klanten raden ons aan bij anderen.

Deze bewoners gingen u voor!

Reactie van bewoner over de installatiewerkzaamheden van Wocozon

“Een compliment voor de heren die hier de installatie hebben aangebracht.
Die hebben keurig gewerkt. Netjes en accuraat, heel tevreden mee.”

Alle informatie voor zonnepanelen op uw woning? Lees meer over de samenwerking tussen uw woningcorporatie en Wocozon.

Mijn woningcorporatie

Antwoorden op de veelgestelde vragen van andere bewoners. Een helder overzicht met alle antwoorden u op een rijtje

Kennisbank

Neem gerust contact met ons als u nog vragen heeft. Ons eigen klantenservice team geeft u graag antwoord op al uw vragen rondom de zonnepanelen.

Contact