Logo Oosterpoort Wonen met Wocozon Zonnestroom

Hoe werkt het?

Als huurder van Oosterpoort krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning. De zonnepanelen wekken een flink deel van de stroom die nodig is in de woning op, zodat uw energierekening naar beneden gaat. Financieel kan het goed uit: elk paneel levert direct een besparing van enkele euro’s per maand op uw energierekening. De exacte besparing hangt natuurlijk ook af van de hoeveelheid stroom die u verbruikt. Daarom krijgt u een persoonlijk aanbod van Wocozon. U kiest vervolgens zelf of u mee wilt doen.

Persoonlijk aanbod

Bent u huurder van Oosterpoort en heeft u interesse in zonnestroom? Dan kunt u zich aanmelden via info@oosterpoortwoon.nl. Als uw woning geschikt is voor zonnepanelen ontvangt u een persoonlijk aanbod van Wocozon. Let wel op: er is een maximumaantal woningen dat per jaar van zonnepanelen kan worden voorzien. Het kan dus zijn dat uw woning wel geschikt is, maar dat u toch een tijdje moet wachten.

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen er op uw woning geplaatst zullen worden en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en welk bedrag u voor de zonnepanelen aan Oosterpoort gaat betalen. U betaalt niet voor de zonnepanelen, maar slechts een vast bedrag aan servicekosten per paneel.

Wat doet Wocozon precies?

Wocozon verzorgt de installatie, het onderhoud en de monitoring van de zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen gebeurt binnen een dag en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Wel dient u uw zonnestroom-installatie zelf aan te melden bij de netbeheerder via hun website, maar hier informeert Wocozon u over. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen 100% groene en goedkope zonnestroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien hoeveel stroom de zonnepanelen opwekken.

Meest gestelde vragen