logo woningbouwvereniging Zeist
Volgens R.K. Woningbouwvereniging Zeist gaat duurzaam en betaalbaar wonen hand in hand, waarbij energiebesparing een belangrijk aspect is. Deze energiebesparing leidt in belangrijke mate tot een verlaging van de woonlasten voor de huurders. R.K. Woningbouwvereniging Zeist streeft ernaar om zo veel mogelijk woningen te voorzien van zonnepanelen. Zij werkt daarvoor samen met Wocozon: een organisatie zonder winstoogmerk met als doel huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom.

Hoe werkt het?

Als huurder van R.K. Woningbouwvereniging krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in stroom. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
U betaalt een vast bedrag per paneel per maand. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze stroom hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier.

Persoonlijk aanbod

De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Voor de zonnestroom betaalt u maandelijks een vast bedrag per paneel. Dat bedrag is stukken lager dan de kostenbesparing die de panelen opleveren. Het voorschot bij uw energiebedrijf kan dan ook omlaag, zo bespaart u direct.

Simpel en zó geregeld!

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag.
Daarna kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen u dagelijks opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van R.K. Woningbouwvereniging Zeist www.rkwbv.nl of https://www.rkwbv.nl/huurder/onderhoud-aan-uw-woning/zonnepanelen/

Meest gestelde vragen