Woningcorporatie Stichting Eelder Woningbouw logo
Stichting Eelder Woningbouw heeft als doel om betaalbare en duurzame woningen te realiseren in Eelde en Paterswolde. Daartoe heeft deze woningcorporatie de keuze gemaakt om zonnepanelen te plaatsen op de huurwoningen van haar huurders. Zij werkt daarvoor samen met Wocozon: een organisatie zonder winstoogmerk met als doel huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom.

Hoe werkt het?

Als huurder van Stichting Eelder krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning of appartementencomplex. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom. U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u daadwerkelijk gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Uw voordeel: zonnestroom is gemiddeld 20% goedkoper dan stroom van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woonstichting betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd! Bent u het eens met het aantrekkelijk aanbod? Stuur het formulier getekend terug, wij plannen een afspraak voor installatie van de zonnepanelen.

Simpel en zó geregeld!

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op
uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Wocozon verzorgt het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag.
Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Stichting Eelder Woningbouw www.seweelde.nl.

Meest gestelde vragen