Heffing of boete voor zonnestroom? Lees hier wat u het beste kunt doen.

Wonen Midden Delfland

Wonen Midden-Delfland
Wonen Midden Delfland streeft ernaar om haar huurders prettig te laten wonen in een gezonde omgeving. Ook vinden zij het belangrijk dat de energielasten van haar huurders niet te hoog zijn. Daarvoor heeft zij voor u als huurder mogelijk een interessant aanbod met zonnepanelen, waarbij u de zonnepanelen niet zelf hoeft te kopen en slechts een vast bedrag per paneel betaald. Om dit te realiseren werkt zij nauw samen met Wocozon, een stichting zonder winstdoelstelling met als maatschappelijk doel om huurders zoveel mogelijk te laten profiteren van zonnestroom.

Hoe werkt het?

De zonnepanelen zullen gefaseerd worden aangeboden. De planning hiertoe is vooralsnog niet bekend. Als blijkt dat uw dak geschikt is, dan ontvangt u altijd eerst een aankondigingsbrief. Hierin wordt vermeld dat uw gegevens met Wocozon zullen worden gedeeld voor het zonnepanelen project. U kunt zich niet zelf aanmelden. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

Als u interesse heeft in zonnestroom, dan ontvangt u ongeveer een maand een persoonlijk aanbod van Wocozon. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen er op uw woning geplaatst zullen worden en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en welk bedrag u voor de zonnepanelen gaat betalen. U betaalt slechts een vast bedrag per paneel. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart altijd!

Simpel en zó geregeld!

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Het installeren zelf kost u circa een dag. Na plaatsing kunt u na 2 weken als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Wonen Midden Delfland.

Zonnepanelen voor sociale huurwoning