Rentree woningcorporatie | Wocozon
Rentree streeft naar duurzaamheid en wil de komende jaren gefaseerd (nieuwbouw) woningen voorzien van zonnepanelen, waarbij u als huurder de zonnepanelen niet zelf hoeft aan te schaffen en slechts betaalt voor de opgewekte zonnestroom.

Hoe werkt het?

Als huurder van Rentree kunt u meedoen en zonnepanelen op het dak van uw woning krijgen. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom. U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

Indien uw woningcorporatie u benadert dan ontvangt u van ons vervolgens een persoonlijk aanbod. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woningcorporatie betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd!

Simpel en zó geregeld!

Wocozon verzorgt het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag.
Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Rentree zelf: www.rentree.nu.

Meest gestelde vragen