Rentree woningcorporatie | Wocozon

Rentree streeft naar duurzaamheid en wil de komende jaren gefaseerd (nieuwbouw) woningen voorzien van zonnepanelen, waarbij u als huurder de zonnepanelen niet zelf hoeft aan te schaffen en slechts betaalt voor de opgewekte zonnestroom Om dit te realiseren werkt zij nauw samen met Wocozon, een stichting zonder winstdoelstelling met als maatschappelijk doel om huurders zoveel mogelijk te laten profiteren van zonnestroom.

Hoe werkt het?

Als huurder van Rentree kunt u meedoen en zonnepanelen op het dak van uw woning krijgen. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom. U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

Indien uw woningcorporatie u benadert dan ontvangt u van ons vervolgens een persoonlijk aanbod. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woningcorporatie betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd!

Simpel en zó geregeld!

Wocozon verzorgt het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Het installeren zelf kost u maximaal een halve dag.
Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Rentree zelf: www.rentree.nu.

Meest gestelde vragen