Coronavirus > Lees hier hoe Wocozon om gaat met het corona virus.

Thús Wonen vindt het belangrijk dat u prettig kunt wonen in een betaalbare huurwoning. Wij willen ervoor zorgen dat de energielasten van onze huurders niet te hoog zijn. Daarom werken wij samen met Wocozon, een stichting die huurders wil laten profiteren van zonnestroom. Samen met Wocozon doen wij u graag een aanbod om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Zonder aanschafkosten. Zo bespaart u flink op uw stroomkosten en levert u direct een bijdrage aan een beter milieu.

Hoe werkt het?

Als huurder van Thús Wonen krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom. U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u daadwerkelijk gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Bovendien kost deze zonnestroom u gemiddeld 20% minder dan de stroom van uw energieleverancier.

Persoonlijk aanbod

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woonstichting betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd! Bent u het eens met het aantrekkelijk aanbod? Stuur het formulier getekend terug, wij plannen een afspraak voor installatie van de zonnepanelen.

Simpel en zó geregeld!

Wocozon verzorgt de installatie, het onderhoud en de monitoring van de zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren.

Meest gestelde vragen