Thús Wonen vindt het belangrijk dat u prettig kunt wonen in een betaalbare huurwoning. Wij willen ervoor zorgen dat de energielasten van onze huurders niet te hoog zijn. Daarom werken wij samen met Wocozon, een stichting die huurders wil laten profiteren van zonnestroom. Samen met Wocozon doen wij u graag een aanbod om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Zonder aanschafkosten. Zo bespaart u flink op uw stroomkosten en levert u direct een bijdrage aan een beter milieu.

Hoe werkt het?

Als huurder van Thús Wonen krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Met zonnestroom heeft veel lagere stroomkosten. U kunt uw voorschot bij uw energieleverancier direct verlagen en u heeft dus direct voordeel. U betaalt alleen het vaste bedrag per paneel aan Thuswonen via de servicekosten. Hoeveel dit is ziet u precies in het persoonlijk aanbod van Thuswonen.

Persoonlijk aanbod

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woonstichting betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd! Bent u het eens met het aantrekkelijk aanbod? Stuur het formulier getekend terug, wij plannen een afspraak voor installatie van de zonnepanelen.

Simpel en zó geregeld!

Wocozon verzorgt de installatie, het onderhoud en de monitoring van de zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren.

Meest gestelde vragen
Mijn zonnepanelen, inzicht in uw opwekking
Opbrengst en inzicht

Opbrengst en inzicht

In mijn zonnepanelen kunt u zelf online zien hoeveel zonnestroom uw installatie opwekt. Dit kan via uw computer, tablet of smartphone. Zo bent u altijd op de hoogte van uw eigen opwekking. Deze service wordt u altijd kosteloos aangeboden.

Mijn zonnepanelen