Woongoed Zeist zorgt voor betaalbare woningen in de gemeente Zeist. De woonlasten bestaan voor een deel uit energielasten (gas en elektra). Daarom investeren we in isolatie en het opwekken van stroom. Met zonnepanelen bespaart u op direct op energiekosten, maar de investering ineens is voor veel mensen niet haalbaar. Woongoed Zeist doet de investering voor u en biedt u zonnepanelen aan tegen een laag tarief. Daarvoor werken we samen met Wocozon.

Wijk voor wijk

Wij bieden wijk voor wijk zonnepanelen aan. Als uw wijk aan de beurt is en blijkt dat uw woning geschikt is, dan ontvangt u vanzelf een persoonlijk aanbod. Als u daarmee akkoord gaat, dan plaatsen we de zonnepanelen. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom. De zonnestroom die u zelf opwekt, hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier.

U bespaart direct

De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Voor de zonnestroom betaalt u maandelijks een vast bedrag per paneel. Dat bedrag is stukken lager dan de kostenbesparing die de panelen opleveren. Het voorschot bij uw energiebedrijf kan dan ook omlaag, zo bespaart u direct. Uw voordeel: zonnestroom is gemiddeld 20% goedkoper dan stroom van uw energieleverancier.

Geen gedoe of rommel

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. En het onderhoud van de zonnepanelen regelt Wocozon (en kost u niets). Het installeren zelf kost maximaal een halve dag. Daarna kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Na plaatsing kunt u online volgen wat de zonnepanelen u dagelijks opleveren. Wilt u meer weten? Vragen over de werking, installatie of onderhoud van zonnepanelen? E-mail of bel Wocozon via info@wocozon.nl of T. 085 744 10 58.
Met algemene vragen over uw woning, het aanbod van Woongoed Zeist of de planning? E-mail of bel Wocozon via info@wocozon.nl of T. 085 744 10 58.

Meest gestelde vragen