Logo Eigen Haard - Zonnepanelen via Wocozon Top
Eigen Haard wil de komende jaren zoveel mogelijk woningen voorzien van zonnepanelen. Zo biedt zij u als huurder zonnepanelen aan, waarmee u kunt profiteren van goedkopere en zelf opgewekte zonnestroom. Om dit te realiseren werkt zij nauw samen met Wocozon, een stichting zonder winstdoelstelling met als maatschappelijk doel om huurders zoveel mogelijk te laten profiteren van zonnestroom.

Hoe werkt het?

De zonnepanelen zullen in delen aan de huurders van Eigen Haard worden aangeboden. De planning hiervoor is nog niet bekend. Als blijkt dat uw dak geschikt is, dan ontvangt u altijd eerst een aankondigingsbrief van Eigen Haard. Hierin wordt vermeld dat uw gegevens met Wocozon zullen worden gedeeld voor het zonnepanelen project. Als u dit niet wilt, kunt u dat na ontvangst van de brief kenbaar maken en zullen uw gegevens niet met Wocozon gedeeld worden. U kunt zich niet zelf aanmelden bij Wocozon of Eigen Haard voor de zonnepanelen. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

Als u interesse heeft in zonnestroom, dan ontvangt u na de eerste brief van Eigen Haard een persoonlijk aanbod van Wocozon. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen er op uw woning geplaatst zullen worden en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en welk bedrag u voor de zonnepanelen aan Eigen Haard gaat betalen. U betaalt niet voor de zonnepanelen, maar slechts een vast bedrag per paneel. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart altijd!

Simpel en zó geregeld!

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen stroom. Wocozon verzorgt het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. De installatie kost ongeveer een dag. Na plaatsing, worden de panelen op afstand door Wocozon gecontroleerd. Na deze controle kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Eigen Haard.

Meest gestelde vragen