Heffing of boete voor zonnestroom? Lees hier wat u het beste kunt doen.

Wooning zonnepanelen | Wocozon | Voorheen Mitros en Viveste
Woonin (Voorheen Mitros en Viveste) streeft ernaar om haar huurders prettig te laten wonen in een gezonde omgeving. Ook vinden zij het belangrijk dat de energielasten van haar huurders niet te hoog zijn. Daarvoor heeft zij voor u als huurder mogelijk een interessant aanbod met zonnepanelen, waarbij u de zonnepanelen niet zelf hoeft te kopen en slechts een vast bedrag per paneel betaalt. Om dit te realiseren werkt zij nauw samen met Wocozon, een stichting zonder winstdoelstelling met als maatschappelijk doel om huurders zoveel mogelijk te laten profiteren van zonnestroom.

Hoe werkt het?

De zonnepanelen zullen gefaseerd aan de huurders van Woonin worden aangeboden. De planning hiertoe is vooralsnog niet bekend. Als blijkt dat uw dak geschikt is, dan ontvangt u altijd eerst een aankondigingsbrief van Woonin. U kunt zich niet zelf aanmelden bij Wocozon of Woonin voor de zonnepanelen. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier.

U gaat er altijd op vooruit

Als u interesse heeft in zonnestroom, dan ontvangt u na de eerste brief een persoonlijk aanbod van Wocozon. Hierin kunt u precies zien hoeveel panelen er op uw woning geplaatst zullen worden en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u welk bedrag u voor de zonnepanelen aan Woonin gaat betalen. U betaalt niet voor de zonnepanelen, maar slechts een vast bedrag per paneel. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart altijd!

Simpel en zó geregeld!

Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel. Het installeren zelf kost u circa een dag. Na plaatsing kunt u na 2 weken als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website Woonin.

Meest gestelde vragen