Heffing of boete voor zonnestroom? Lees hier wat u het beste kunt doen.

Oostzaanse volkshuisvesting

Woningbouwvereniging Oostzaanse volkshuisvesting
Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting (WOV) wil de komende jaren zoveel mogelijk woningen voorzien van zonnepanelen. Zo biedt zij u als huurder zonnepanelen aan, waarmee u kunt profiteren van goedkopere en zelf opgewekte zonnestroom. Om dit te realiseren werkt zij nauw samen met Wocozon, een stichting zonder winstdoelstelling met als maatschappelijk doel om huurders zoveel mogelijk te laten profiteren van zonnestroom.

Als huurder van Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting (WOV) krijgt u zonnepanelen op het dak van uw woning. De stroom die een zonnepaneel opwekt noemen we zonnestroom.
U betaalt niet voor de zonnepanelen maar voor de opgewekte zonnestroom die u gebruikt. De zonnepanelen gaan een flink deel van uw stroomverbruik opwekken. Dat is gunstig want deze hoeft u niet meer af te nemen van uw energieleverancier. Uw voordeel: zonnestroom is gemiddeld 20% goedkoper dan stroom van uw energieleverancier.

In het persoonlijk aanbod kunt u precies zien hoeveel panelen wij op uw woning zullen plaatsen en hoeveel stroom u hiermee opwekt. Verder ziet u ook wat het effect is op uw energierekening en het voorschot dat u aan uw woonstichting betaalt. Eenvoudig en overzichtelijk. U bespaart gegarandeerd altijd! Bent u het eens met het aantrekkelijk aanbod? Stuur het formulier getekend terug, wij plannen een afspraak voor installatie van de zonnepanelen.

Wocozon verzorgt de installatie, het onderhoud en de monitoring van de zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen en het aansluiten op uw meterkast is zo geregeld. Zonder gedoe of rommel.
Zodoende kunt u direct profiteren van uw eigen zonnestroom. Na plaatsing kunt u als huurder online precies zien wat de zonnepanelen opleveren. Voor nadere informatie kunt u ook terecht op de website van Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting (WOV).