Utrecht, 16 april 2020

Sinds de oprichting in 2017 heeft het installatiebedrijf Zonmaat de organisatie Wocozon bijgestaan in het verduurzamen van de sociale huursector. We zijn dan ook wederzijds bijzonder trots op het feit dat Zonmaat in opdracht van Wocozon inmiddels de 10.000ste woning heeft voorzien van zonnepanelen. Wocozon feliciteert Zonmaat dan ook van harte met deze bijzonder mooie mijlpaal en voorziet een zonnige toekomst voor zowel huurders, woningcorporaties als Zonmaat en Wocozon!

In samenwerking met woningcorporaties biedt Wocozon haar huurders de mogelijkheid om te kiezen voor zonnepanelen, waarbij Zonmaat als vaste installateur ervoor zorgt dat deze zorgvuldig en snel op de daken worden geplaatst. Zonmaat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een ware professioneel op het vlak van zonnepanelen. Het is een jonge en groeiende organisatie met een duidelijk doel; het ondersteunen van woningcorporaties bij het realiseren van groene projecten. Zonmaat gelooft in een groen, evenwichtig Nederland en wil zoveel mogelijk huurwoningen voorzien van groene energie en te samen met Wocozon de woonlasten van huurders flink omlaag brengen. Met gecertificeerde en enthousiaste installatieteams door heel Nederland, bieden zij de huurders altijd de best mogelijke oplossing.

Wocozon feliciteert Zonmaat met plaatsen zonnepanelen op 10000ste woning

Wocozon is de laatste jaren onvermoeibaar door gegroeid en Zonmaat moest daardoor ook flink aan de bak om de groei bij te benen. Met name de vraag naar goede installateurs bleek een uitdaging, maar na twee jaar na dato heeft Wocozon met Zonmaat de juiste (zon)maat gevonden en hebben zij een vakkundig en betrouwbaar team paraat waar Wocozon met recht trots op kan zijn!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Kijk dan verder op onze website of neem contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking met Roland van der Klauw: rvanderklauw@wocozon.nl of Rosalinde Klein Woolthuis: rkleinwoolthuis@wocozon.nl of via 085 744 1058.