Heffing of boete voor zonnestroom? Lees hier wat u het beste kunt doen.

Utrecht, 20 november 2020

Het Financieele Dagblad organiseerde voor de zeventiende keer de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende organisaties van Nederland. Deze award is één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland. Voor de regio Oost behaalde Wocozon van de 145 deelnemers de 25e plaats binnen deze ranglijst. Een zeer uitzonderlijke positie voor een maatschappelijke organisatie. 

Donderdagmiddag 19 november 2020 was de uitreiking van de FD Gazellen Awards. Deze awards gaan naar de snelst groeiende organisaties van Nederland en worden opgedeeld naar vier regio’s en omzetgrootte (drie categorieën per regio: klein, middel en groot). Wocozon behaalde voor regio Oost – categorie ‘klein’ van de 145 deelnemende organisaties de 25e plaats.

FD Gazellen 2020 - Wocozon plek 25 ranglijst snelst groeiende bedrijven regio Oost

Van start-up naar scale-up in korte tijd

Het is zeer uitzonderlijk dat een maatschappelijke organisatie zoals Wocozon een plaats in de FD Gazellen ranglijst behaalt: Wocozon is een organisatie van en voor woningcorporaties zonder winstoogmerk, met als maatschappelijk doel om ook bewoners van sociale huurwoningen te laten profiteren van zonnepanelen. Wocozon is met deze ‘maatschappelijke en duurzame formule in korte tijd gegroeid van startup naar een serieuze scale-up.

Wocozon heeft gemengde gevoelens over deze groeiomdat veel organisaties het in deze tijd van corona niet hebben gehaald en onderuit zijn gegaan. Maar Wocozon is natuurlijk vooral blij met de erkenning, omdat steeds meer huurders zo kunnen profiteren van duurzame energie middels zonnepanelen en hiermee kunnen bijdragen aan de energietransitie: het uiteindelijke en enige ‘winstoogmerk’ van Wocozon.

Wilt u meer weten of geheel vrijblijvend kennismaken? Neemt u dan contact op met Roland van der Klauw rvanderklauw@wocozon.nl of Rosalinde Klein Woolthuis rkleinwoolthuis@wocozon.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via  085 744 10 58.   

Gerelateerd nieuws