Wocozon is de nieuwe samenwerkingspartner van zes vastgoedonderhoudsbedrijven uit het Noorden. Boekema vastgoedonderhoud, Kranendonk vastgoedonderhoud, Talen vastgoedonderhoud, SW vastgoedverbetering, Van der Geest Schilderspecialisten en Wits Noord vastgoedonderhoud werken sinds vijf jaar in RGS-verband voor Accolade.

Jaarlijks verbeteren, verduurzamen en onderhouden de noordelijke vastgoedpartners 750 woningen van Accolade. Voor het plaatsen van zonnepanelen bij die projecten gaan deze vastgoedpartners de samenwerking aan met Wocozon.

Wocozon is een stichting van en voor woningcorporaties. Het doel van Wocozon is om zoveel mogelijke woningen in de sociale sector van zonnepanelen te voorzien. Met Wocozon kiezen we voor één vaste partner die zowel het aanspreekpunt is voor de huurders als ook de installatie en plaatsing regelt. Een duidelijke vaste werkwijze en gezamenlijke inkoop maakt dit proces efficiënter.

Hiermee dragen we bij aan het energiezuiniger maken van het woningbezit van Accolade én bespaart het de huurders op hun energierekening.

Wocozon en Accolade

Van links naar rechts, van boven naar beneden
Ruben Grevers – directie Boekema Vastgoedonderhoud
Anne Helder – vestigingsdirecteur Talen Vastgoedonderhoud
Roeland Weijs – manager Vastgoed – Accolade
Michiel Kranendonk – directeur Kranendonk Vastgoedonderhoud
Rob van der Veer – coördinator vastgoed Accolade
Jelle Walda – projectmanager Van der Geest
Elze Klinkhammer – directeur-bestuurder Accolade
Nico van Asten – directeur Wits Noord
Eric Scheer – commercieel manager SW Vastgoedverbetering
Roland van der Klauw – directeur Wocozon

Gerelateerd nieuws

Buurblok - Lancering nieuw circulair woonconcept van Wocozon en Dijkstra Draisma

Lancering Buurblok

Er is een groot woningtekort in de sociale en middenhuursector. Daar hebben Bouwgroep Dijkstra Draisma (BGDD) en Wocozon een oplossing voor bedacht: Buurblok.... Lees verder >