Heffing of boete voor zonnestroom? Lees hier wat u het beste kunt doen.

Woningstichting Nieuwkoop sluit zich aan bij Stichting Wocozon. Belangrijke redenen zijn de snelheid, kwaliteit en eerlijke prijs waarmee Wocozon sociale huurwoningen kan voorzien van zonnepanelen. En uiteraard de verlaging van de energielasten. Iets wat juist voor bewoners van sociale huurwoningen extra waardevol is.

Dankzij de samenwerking met Wocozon gaat geen maatschappelijk geld verloren en kunnen woningcorporaties op een voordelige manier zonnepanelen aanbieden aan hun huurders. Het bijzondere van Wocozon is namelijk dat het een stichting is. Zonder gedoe en zonder winst zorgt Wocozon voor een versnelling bij woningcorporaties, zodat het geld echt goed wordt besteed.

Betaalbare huisvesting
In versneld tempo sluiten woningcorporaties zich aan bij Wocozon om zonnepanelen te installeren. “We horen elke keer weer hoe hard bewoners van sociale huurwoningen een besparing op hun energiekosten nodig hebben. Betaalbare huisvesting is cruciaal. We zijn dan ook erg blij dat Woningstichting Nieuwkoop zich aansluit bij Stichting Wocozon,” aldus Roland van der Klauw, directeur van Wocozon.

Gerelateerd nieuws